babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben Metal Gear Solidde gecen vampiri vurduktan sonra siz vampirin öldügünü sanarken vampirin uyanıp sevgilisine su sözleri söylemesinden cok etkilenmiştim. -Dont worry.Im already died once,i cant die twice... Çok hostu. Siz nelerden etkilendiniz?[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tam hatırlamıyorum ama şöyle birşeydi "Would you like to buy that nice leather jackets?"[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Wwwwoorlldd soccer winning eleven seveennn :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 max payne'de bir çok laf...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psycho Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Su Olmsutur Herelde: -Sossoriaa Ultima Online Yuklendigi Zaman Klip Gibi Kisa Bir Film Veriyor Izleyen Bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 FF8 deki her laf.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 I'll be here... Why...? I'll be waiting'...here... For What? I'll be Waiting For You..Here...So... If You Come Here... You'll Find Me. I Promise. [signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... [Bu mesaj Lopeth tarafından 09 Ağustos 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: babayigit, 09 Ağustos 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Ben Metal Gear Solidde gecen vampiri vurduktan sonra siz vampirin öldügünü sanarken vampirin uyanıp sevgilisine su sözleri söylemesinden cok etkilenmiştim. -Dont worry.Im already died once,i cant die twice... Çok hostu. Siz nelerden etkilendiniz? Kendisi Cowboy Bebop animesinden alınmış bir replik olup spike spigel tarafından söylenmiştir. Aynı adam canlı çıkamayacağı bir kavgaya giderken arkasından " Oraya ölmeye mi gidiyorsun" diye bağıran kıza "hayır oraya bunca zamandır yaşayıp yaşamadığımı anlamak için gidiyorum" deyip beni sandalyeden düşürmeyi başarmış bir kişidir. Ha oyunlardan dersen Mgs -Colonel can you hear me -Loud and clear, Snake bitirmiştir olayı zaten...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again [Bu mesaj Vicious tarafından 09 Ağustos 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Planescape Torment in tüm diyalogları böyle neredeyse...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aoe2 de 'tamam' 'yaparım' tavırlarına çok gülmüştüm[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Warcraft 3de arthasın lich kingin kılıcını almak için dövüştü gardiyanla , gardiyan ölmeden önce aralarında geçen diyalog beni çok etkiler Arthas: Kılıcı neden bana karşı korudun? Gardiyan:Seni kılıça karşı korumaya çalıştım Tam hatırlamıyorum ama böyle birşeydi[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 09 Ağustos 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 -Oh, my head! -Where am I -What is this place... -Am I going mad? ile başlayan Sanitarium un tamamı...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 mgs2de I am Shalashaska also known as Revolver Ocelot diyişi vardırki Ocelotun oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 -Ordu bizi kurtarmak için gelecek Half Life'ta prof.lar arasında geçen muhabbetten bir cümle :D Sonrasını herkes bilir zaten :D Planescape'in ünlü "Bir adamın doğasını ne değştirebilirki" sözü ayrı zaten :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Edit:Sözlermiş sadece prdn. [Bu mesaj Buzi tarafından 09 Ağustos 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 world of warcraft bir tauren npc: mooooouuuu....are you happy now? ayrıca max payne olayları günlük şeklinde anlatması çok güzeldi.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 MGS3'ün başında Snake ve Boss konuşurken. -The only thing we can believe in with absolute certainty...is the mission, Jack. -All right. But do me a favor. -What is it? (burda içimden "call me snake" demiştim) -Call me Snake. [spo=FFX]FFX'in sonunda Yuna'nın I love you demesi zaten bitirir. Hatta FFX komple bitirir.[/spo][signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 mgs elbette, sniper wolf la olan set me free muhabbeti etkilemişti beni mgs 3 te o kadar cok beğendiğim diyaloglar yoktu ama 1 ve 2 ciddi anlamda beni benden almıştı cd yi bulsam yine oynarım, tereddüt etmem yani[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ''I am very proud of you, as I'm sure Gorion is...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Duke Nukem 3D de "it's ass kicking time" demesi bi de Red Alert 2 'de Rusya'nın Demolution Truck'ı saldırtma sesi; "For Mother Russia!"[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Prince Of Persia Warrior Within = "You cannot change your fate" "No man can..."[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eğer sen kendine saygı göstermezsen diğer insanlar hiç göstermez gibisinden bi söz vardı san andreaste heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 It is good to be bad..[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 peki , oldu , yaparım , usta , işçi , madenci[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o kadar cokkı say say bıtmez bunnar mısal warcraft 3 te arthas ın babasının yanına gelıp you no longer have to sacrıfıce for your people you no longer need to bear the weıght of your crown I have taken care of everythıng dedıktensonra kılıcı cekıp kral babasına yurumesı ve babası waht are you doıng my son dedıgınde arthas ın Succeedıng you father demesı baya etkılemişti beni ehehe[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar